lördag 14 juni 2014

Bokbloggsjerka 13-16 juni

Vad ska du läsa i sommar?

Jag har ju varit inne i en riktig lässvacka senaste månaden och just nu längtar jag bara efter semestern så jag kan komma igång och läsa på riktigt igen. Jag tänker mig sommarens läslista som väldigt lång och därför fick veckans fråga verkligen igång mina tankar och fantasi kan jag säga! Beställde direkt hem ett par böcker som jag gått och suktat efter: Gone girl av Gillian Flynn, Zack av Mons Kallentoft och Markus Lutteman samt Onda krafter i Sollentuna av Coco Moodysson. Dessa kommer därför definitivt att ligga på läslistan i sommar! Jag reserverade också ett exemplar av Jojo Moyes Sophies historia på biblioteket, förhoppningsvis kan jag få låna den snart.

Sen har jag naturligtvis en hel hög här hemma som jag vill läsa också. Först och främst ska jag läsa färdigt Tango för vilsna själar (det går lite trögt som sagt). I torsdags på jobbet fick jag en trevlig överraskning när jag insåg att chefen har en tradition att ge bort en pocketbok i sommargåva till alla i personalen. Ett helt bord med olika helt nya titlar! Jag blev så förvånad och glad kan jag säga. Där valde jag i alla fall Än klappar hjärtan av Helena Von Zweigbergk, den ser jag fram emot att läsa härnäst. I min bokhylla står också bland annat Rädda mig inte, Och bergen svarade, Öster om Heden och Ru. I julklapp fick jag Wolf hall av min snälla sambo, den har jag även tänkt ha som sommarprojekt. Om jag hinner har jag också en del böcker som jag börjat på men inte avslutat, bland annat Life after death (Damien Echols), Den tomma stolen och Tell the wolves I'm home.

Som ni ser har jag ambitiösa planer för sommaren! Två dagar kvar på jobbet och sedan väntar en underbar och lång semester.


10 kommentarer:

 1. Det där var verkligen ambitiöst!

  SvaraRadera
 2. Zack ska jag snart börja läsa, senast på måndag blir det nog :)

  SvaraRadera
 3. Inga dåliga läsplaner! Vill läsa flera av böckerna som du nämner. :)

  SvaraRadera
 4. Det var en hel del du vill läsa. Många som säkert är jättebra!!

  SvaraRadera
 5. Oj, det var många böcker. Men sommaren är lång :)

  SvaraRadera
 6. Du har en hel del guldkorn där på listan :)

  SvaraRadera
 7. Blir mer och mer nyfiken på Zack...Får nog beställa den :-)

  SvaraRadera
 8. Än klappar hjärtan är väldigt läsvärd. Bra relationsroman!

  SvaraRadera
 9. Härlig hög med böcker du ska ta dig ann :)

  SvaraRadera
 10. Jag har en hel hög med böcker här hemma, både nya och hyllvärmare, så jag väljer efter vad jag känner för, inga direkta planer för sommarens läsning.

  SvaraRadera