lördag 7 december 2013

Bokbloggsjerka 6-9 december

Dagens fråga lyder:

Vilken  skulle du helst vilja möta IRL och varför?

Vilken svår fråga! Det finns ju så många sköna karaktärer som man läst om under årens lopp... När jag satt i soffan och funderade på detta så gick mina första tankar till serien om Harry Potter. Man brukar ju säga att man ska följa sin första instinkt, så därför gör jag det nu! :) Jag absolut älskar de allra flesta karaktärer i Harry Potter och framför allt den underbara värld som JK Rowling bygger upp. Att få träffa dessa karaktärer och allt det magiska som de tycker är vardag skulle vara så fantastiskt!


4 kommentarer:

 1. Det hade verkligen varit magiskt att få träffa dessa karaktärer från denna härliga värld.

  SvaraRadera
 2. Skulle också vilja träffa många i den världen! Så fantastiska karaktärer!

  SvaraRadera
 3. Jag hade gärna gjort ett besök i de där böckerna, om bara någon kunde garantera att jag inte skulle dödas av någon otäck trollformel, eller av en elak basilisk eller... ;)

  SvaraRadera
 4. Jag fick totalt hjärnsläpp och min hjärna är så insnöad på mina egna ord så jag hade svårt att se förbi de karaktärerna. Nu när jag läst runt har jag sett att du är inte den enda som nämnt Harry Potter och jag håller med, det finns många som är intressanta i den serien. Hagrid skulle vara kul, jag gillar även Snape och sedan finns det flera av de där gästföreläsarna som skulle vara spännande. Håller med om att den serien håller på många härliga karaktärer.

  SvaraRadera