lördag 8 mars 2014

Bokbloggsjerka 7-10 mars

Which book will never be find on your shelves?

Dags för helgens bokbloggsjerka igen! Denna gången handlar det om böcker som man inte vill ha i sin bokhylla. Jag tycker själv att jag läser relativt varierat, men när jag tänker efter hur många genrer som finns så kanske jag är lite inskränkt. :P Jag har i alla fall väldigt svårt för sådär fisförnäm litteratur. Ni vet, såna där "svåra" böcker som man läser när man är lite bättre än alla andra. Jag kan stolt säga att jag gillar lättlästa böcker! Språket ska flyta på och jag ska inte behöva sitta och fundera på vad detta egentligen betyder. Dock betyder inte detta att det inte får finnas djup i böckerna i min bokhylla! Det finns det i de flesta ändå :) Något annat som jag har svårt för är politiska självbiografier. Snark! Vad finns inte i era bokhyllor?


7 kommentarer:

 1. Ja litteratur som är tungläst är väl inget man föredrar precis.

  SvaraRadera
 2. Politiska biografier håller jag helt med om. Böcker som är lite svåra kan hag uppskatta ibland som motvikt till "skvalet"... Men min hylla förbjuder inte mycket!

  SvaraRadera
 3. Jag läser nog det mesta, t o m politik faktiskt.

  SvaraRadera
 4. Jag kan nog inte annat än hålla med dig om den fisförnäma litteraturen.

  SvaraRadera
 5. Politiska självbiogrfier kommer inte in i mina hyllor heller :)

  SvaraRadera
 6. Litteratur ska var underhållning och det innebär att det ska vara lättläst.Vad det sedan innebär kan vara upp till var och en.

  SvaraRadera
 7. Jag har alla möjliga sorts böcker i min hylla, jag har samlat på mig dem under drygt 40 år, så jag har hunnit ha olika typer av läsintresse!

  SvaraRadera