fredag 28 februari 2014

Bokbloggsjerka 28 februari - 2 mars

Har du gjort några fynd på bokrean i år? Om ja, vilken bok är du särskilt sugen på att läsa? Om nej, vad fällde avgörandet för att du bestämde dig för att avstå?
Jag hade hoppats på en fråga om bokrean i veckans bokbloggsjerka! :) Kanske inte så svårtippat om man tänker efter dock. Jag har i alla fall sett fram emot rean hela året och när dagen äntligen kom så åkte jag till min lokala bokhandel när de öppnade klockan sju. Det var så mysig stämning där och de bjöd på fika och var så trevliga i personalen. Förutom jag var det mest äldre (gissar pensionärer) som hade orkat sig dit såpass tidigt på morgonen. Jag är glad att jag hade tittat igenom deras katalog i förväg, när man står inför så fantastiskt mycket böcker blir huvudet lite snurrigt. Därför kunde jag leta efter just de böcker som jag hade bestämt mig för och då blev det genast lättare. Tillsammans med min lilla beställning från bokus så blev det sammanlagt 14 böcker! Jag är så nöjd! Det svåraste nu är att välja vilken bok man vill börja med... Detta har jag tänkt på ett par dagar och jag tror det kommer bli Markus Zusaks Jokern. Jag läste ju nyligen Boktjuven och blev så förälskad i den. Om denna är ens hälften så bra så kommer jag verkligen känna mig nöjd. 

13 kommentarer:

 1. Jokern? Finns den på bokrean? Då måste jag tillbaka ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hittade den på Akademibokhandeln :)

   Radera
 2. Många fina böcker där! :)

  SvaraRadera
 3. Jag var tidigt på ica maxi och där bjöd de på frukost, riktigt trevligt :)

  SvaraRadera
 4. Det är mysig stämning när man åker tidigt till bokrean...

  SvaraRadera
 5. Det var många godsaker i din hög!

  SvaraRadera
 6. Hosseini är nog den som lockar mest i din hög. Och å så mysigt med en morgontur till butiken!

  SvaraRadera
 7. Men vilka godbitar du hittat.
  Mia

  SvaraRadera
 8. Låter som om du fått uppleva en hederlig bokrea :). Lite avis.

  SvaraRadera
 9. Härligt när det blir ett "event" av det. Och bergen svarade älskade jag!

  SvaraRadera
 10. Många trevliga böcker i din hög!

  SvaraRadera
 11. Vilken underbar bokhög! Vi kom över havet och Kim Thúys böcker ju så fantastiska. Hör till bästa läsningen förra året!

  SvaraRadera
 12. Wow, massor av böcker. Jag köpte fyra för 19 kronor styck och de kommer nog att få ligga ett tag och vänta på sin tur...

  SvaraRadera