fredag 11 april 2014

Bokbloggsjerka 11-14 april

Veckans fråga lyder:

Har du någonsin råkat ut för att du inte alls känner för att läsa någon av de böcker som står i din bokhylla? Om ja, vad gjorde du åt det? Om nej, tror du att det någonsin kommer att hända dig?

Detta är ett fenomen som händer mig ganska ofta måste jag säga. När jag ska läsa går jag mycket på känsla, beroende på vilken känsla jag har när jag ska välja bok så blir det olika. Ni vet, den där magkänslan som gör att man känner sig sugen på att läsa just den boken. Därför händer det med jämna mellanrum att jag inte känner för att läsa något som står i bokhyllan. Detta löser jag med att antingen gå iväg till biblioteket eller avvakta. Väntar man en dag eller två så kanske man känner för en av böckerna igen! Någon enstaka väljer jag bara en bok och börjar läsa ändå. Det brukar också funka!


6 kommentarer:

 1. Brukar också avvakta lite, se en serie eller något ett tag istället :)

  SvaraRadera
 2. Det är väldigt sällan som jag känner för en speciell bok, jag brukar bara ta en i högen :) Enda gången jag kan tycka något speciellt om en genre är när jag har läst lite för många av samma, då vill jag byta.

  SvaraRadera
 3. Biblioteket är en fin lösning.

  SvaraRadera
 4. Biblioteket är bästa lösningen:) tur jag spenderar 8 timmar per dag där =)

  SvaraRadera
 5. Kan bara hålla med om att biblioteket är en superbra lösning! Det är nästan mitt andra hem. :)

  SvaraRadera
 6. Jag har inte alltid lust på alla böcker i min hylla, men vanligtvis brukar det åtminstone finnas minst en som lockar mig. Bara inte just nu, eftersom jag har utmattningsdepression...

  SvaraRadera