fredag 1 november 2013

Bokbloggsjerka 1-4 november

Nu har jag hittat ännu något nytt som verkar roligt! Bokbloggsjerka kallas det tydligen, det hela går ut på att man svarar på en fråga om böcker i sin blogg. Ny fråga kommer tydligen varje helg! Sen kan man surfa runt till andra bloggare och läsa och kommentera. :) Låter skoj som sagt! Denna veckas fråga är:

Boktrailers bli allt vanligare men det är ingenting jag själv brukar titta på, men frågan är hur du ställer dig till dessa och om det finns någon trailer/några trailers som du tycker att vi bör se?

Jag kan ärligt säga att jag aldrig hade hört talas om boktrailers innan jag läste det här. Undrar om detta betyder att jag är lite omodern och inte hänger med i svängarna? :) Nu har jag däremot kikat på en hel del olika boktrailers, men jag kan inte säga att jag fastnat för konceptet. För dem som är kreativt lagda är det säkert jätteroligt att göra dessa boktrailers, men jag känner att de liksom inte tillför något. Vad hände med gamla hederliga baksidestexter? De räcker gott för mig i alla fall!

6 kommentarer:

 1. Kul ibland med lite nytt, tycker baksidestexter ibland är intetsägande. Nu är jag förvisso allt annat än expert på boktrailers men ändå...

  SvaraRadera
 2. Jag tror att boktrailers och baksidestexter är två olika sidor av samma mynt :).

  SvaraRadera
 3. För mig är det lite som det gamla talesättet "som att sälja kylskåp till eskimåer". För att hitta en boktrailer så måste man ju aktivt leta upp den själv. Om jag redan är intresserad av en bok så har jag svårt att se mig titta på en trailer för att bestämma om jag vill ha den eller ej.

  SvaraRadera
 4. Jag känner mig också lite gammaldags här;-)

  SvaraRadera
 5. Det sköna med att läsa tycker jag är att man får spela upp sin egen film i huvudet :)

  SvaraRadera
 6. Jag har inte riktigt förstått syftet med dem.

  SvaraRadera